Doç. Dr. Çiğdem Menteşoğlu Chatzoudas Selanik Aristoteles Üniversitesi'nde Sanatçı Konuşması Gerçekleştirmiştir

Doç. Dr. Çiğdem Menteşoğlu Chatzoudas Doç. Dr. Lampros Psyrrakis tarafından davetli araştırmacı/öğretim üyesi olan bulunduğu Selanik Aristoteles Üniversitesi School of Visual and Applied Arts 5 Studio öğrencilerine 26 Mayıs 2023’te Sanatçı Konuşması ve çalışmalarını içeren bir sunum gerçekleştirmiştir. Ayrıca öğrencilerin soruları yanıtlamış ve sanat eserleri ve çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapılmıştır.

Ayrıca 14 Haziran tarihinde Map in Painting/ Cartoghrapical Imagination adlı in Seminer ve workshop düzenlemiştir.

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi (Bigadiç yolu üzeri 17. km) 10145, BALIKESİR

gsf@balikesir.edu.tr