Önemli Duyuru

• 2019-10-11

Üniversitemiz Çağış Yerleşkesi mevcut personel araç giriş-çıkış kapısı bölümünde yer alan sinyalize kavşak, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonunun 03.10.2019 tarihli kararınca, trafik akışının ve trafikte can ve mal güvenliğinin sağlanması adına 11.10.2019 tarihinde kapatılmıştır.

Sinyalize kavşağın kapatılması sebebiyle; Balıkesir yönünden Çağış Yerleşkesine giriş ve Çağış Yerleşkesinden Bigadiç, Sındırgı yönüne çıkış, sadece Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi tarafında yer alan seviyeli kavşak üzerinden gerçekleştirilecektir.

Mevcut personel araç giriş-çıkış kapısını Sındırgı ve Bigadiç yönünden gelen araçlar ile Balıkesir yönüne gidecek araçlar kullanabilecektir.

Rektörlük