Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında Üniversitemize Yerleşen adayların Dikkatine

• 2019-11-21

DUYURU

Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında İstihdam Edilecekler için yayınlanan 2019 tercih kılavuzuna göre Üniversitemize yerleştirilen adayların atama işlemlerinin başlatılabilmesi için aşağıda belirtilen belgeleri 06.12.2019 tarihi mesai bitimine kadar Rektörlüğümüze şahsen teslim etmeleri, aksi takdirde atama haklarını kaybedecekleri hususu ilan olunur.

• Bu duyuru Tebligat niteliğinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

BAÜ Per.Dai.Bşk.lığı

Tel:02666121400 (8Hat) – 1420 – 1422

İSTENİLEN BELGELER

1-  Nüfus cüzdanı fotokopisi.

2-  Öğrenim belgesi.

3-  Tam Teşekküllü Hastaneden sağlık kurul raporu.

4-  Hükümlü ve Kamu haklarından mahrum bulunmadığına ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığından  alınacak belge.

5-  Askerlik belgesi (Askerlik hizmeti yapılmış ise duhul ve terhis tarihlerini belirtir belge)

6-  Devlet Personel Başkanlığı Yerleştirme Belgesi.

7-  Geçmişte Sosyal Güvenlik Kurumuna (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı) tabi hizmeti var ise belgesi.

8-  12 adet fotoğraf (son altı ay içerisinde çekilmiş olması)

9-  Mal Bildirimi. (Arkalı önlü tek yaprak halinde doldurulması) (FORM)

10-Güvenlik Soruşturma Formu. ( FORM)