Uzaktan Eğitim Hakkında Duyuru

• 2020-03-23

Sevgili Öğrencilerimiz ve Değerli Öğretim Elemanlarımız,

Üniversitemizdeki teorik derslerin Uzaktan Eğitim Yolu ile verilmesi için çalışmalar devam etmektedir.  Sistemin kurulması, öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin sistemi nasıl kullanacaklarının hazırlıkları tamamlandığında gerekli duyurular hem web sayfamızda ilan edilecek hem de e-mail adreslerine gönderilecektir. Sağlıklı bir öğrenim ortamı hazırlamak için yaklaşık iki haftalık bir zamana  ihtiyacımız var. Uzaktan öğretimin üniversitemizin bütün birimlerinde eş zamanlı başlaması için (yükseköğretim kurumlarının 3 haftalık tatilinin sonu olması itibariyle) 6 Nisan 2020 tarihini planlamış bulunuyoruz. Esasen yüksek öğretim kurumları 3 hafta tatil edildiği için Birimlerimizin ve öğretim elemanlarımızın bu tarihi esas almalarını ve açıklamalarımızı beklemelerini öneriyoruz.