Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Sürekli İşçi Alım İlanı

• 2020-05-28

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde (Üniversite Hastanesi) çalıştırılmak üzere 657 sayılı Kanunun 4/D maddesi kapsamında, 4857 Sayılı İş Kanunu ve “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde “Sürekli İşçi” alımı yapılacaktır.

Şartları taşıyan adayların  28/05/2020-01/06/2020 tarihleri arasında başvurularını Balıkesir İş Kurumu İl Müdürlüğüne/hizmet merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.

KURA TARİHİ:

Başvuruların tamamı kura çekimi için İŞKUR tarafından Balıkesir Üniversitesine bildirilecek, başvurular arasından ilan edilen her unvan sayısının açık iş sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday 10/06/2020 tarihinde saat 10:00 da noter huzurunda çekilecek kura ile aday belirlenecektir. Kura çekimi Balıkesir Üniversitesi Çağış Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezinde (Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı) planlanmış olup herhangi bir değişiklik olması durumunda www.balikesir.edu.tr adresinden adaylara ayrıca duyurulacaktır..

İlana ulaşmak için TIKLAYINIZ.