Yabancı Uyruklu Öğrenci Tercih Başvuru Sonuçları

• 2020-09-14

Yabancı Uyruklu Öğrenci tercih sonuçları açıklanmıştır. Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden kullanıcı girişi yaparak sonucunuzu öğrenebilirsiniz. (https://obs.balikesir.edu.tr/oibs/foa_app/login.aspx)

Kayıtlar 14 Eylül 09 Ekim tarihleri arasında ilgili Fakülte/Yüksekokul öğrenci işlerinden yapılacaktır. Küresel olarak devam eden COVİD-19 pandemisi nedeniyle Yurtdışında olup kayda gelemeyeceğini beyan eden adaylar ile yurtiçinde ikamet edip tedavi veya karantina sürecinde olduklarını belgeleyen adaylar, durumlarını 09 Ekime kadar kayıt hakkı kazandıkları fakülteye bildirdikleri taktirde kayıt hakları 15 aralığa kadar saklı kalacaktır. 09 Ekim tarihine kadar kayıt yaptırmayan veya pandemi nedeniyle gelemediğini belgelemeyen adaylar kayıt hakkını kaybedecek ve ek yerleştirme işlemlerine başlanacaktır. Kayıt hakkı kazanılan Fakülte/Yüksekokul ile iletişime geçmenizde yarar vardır.

Aday öğrencilerimize duyurulur.