Uzaktan Eğitim Microsoft Teams Eğitimi

• 2020-10-08

Daha önce duyurulduğu üzere Üniversitemiz Senatosunun aldığı karar ile Tıp Fakültesi 4.5.6. sınıf öğrencileri ve Veteriner Fakültesi 5. sınıf öğrencileri (intörn öğrencileri) dışındaki bütün önlisans, lisans ve lisansüstü dersler online olarak işlenecektir. Online derslerimiz Microsoft Teams üzerinden işlenecektir. Derslerimiz sağlıklı ve güvenli işlenebilmesi için Rektörlüğümüz, Teams kullanma eğitimleri hazırlamıştır. Bütün öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin aşağıda gün ve saati belirtilen eğitimlere verilen linkten katılması zorunludur.

Lütfen Eğitim videoları ve kılavuzlarını Üniversitemiz Web sayfasından (uzem.balikesir.edu.tr) izleyiniz.

ÖĞRENCİ EĞİTİMİ:

Tarih: 8 Ekim Perşembe
Saat / Süre: 16:00-17:00 (1 Saat)

EĞİTİM LİNKİ

ÖĞRETİM ELEMANLARI EĞİTİMİ:

Tarih: 8 Ekim Perşembe
Saat / Süre: 13:00-14:00 (1 Saat)

EĞİTİM LİNKİ