Çeviri Atölyesi Birimi (ÇevirBi)

• 2019-09-19

Balıkesir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde kurulan ÇEVİRİ ATÖLYESİ BİRİMİ  (ÇevirBi), Sağlık, Sosyal ve Fen bilimleri  alanlarında  Üniversitemiz akademisyenleri, öğrencileri ve üniversite dışından istenilen, makale ve bildiri özetlerini belirtilen dillere tercümesini gerçekleştirmek üzere kurulmuştur. Çeviriler Üniversitemizin tecrübeli öğretim elemanları tarafından tercüme edilecektir.

Ayrıntılı bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Birimin web sayfasına kolay ulaşım sağlanması için ilgili bağlantı üniversitemiz web sitesinde yer alan "Servisler" alanına da eklenmiştir.

Çeviri Atölyesi Birimi