Çağış Kampüsünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Fidan Dikim Etkinliği

Üniversitemiz Çağış Kampüsündeki ağaçlandırma çalışmaları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikle devam etti. Üniversitemiz, Balıkesir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle  “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Fidan Dikim Etkinliği” düzenlendi. Etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş’un eşi Duygu Kuş ve Üniversitemiz üst yönetiminin eşleri ile üniversitemizden kadın personeller de katıldı.

Çok sayıda fidanın toprakla buluşturulduğu etkinliğe; Balıkesir Vali Yardımcısı Mitat Gözen ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Turgut Kılıç, Prof. Dr. Mehmet Narlı ve Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Genel Sekreter Yemliha Yanar ve Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Emingil de eşlik etti.