BAÜN Teknokent Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Teknokent A.Ş. Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş başkanlığındaki toplantıya; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri Rahmi Kula, Hüseyin Bekki ve Nazmi Yarış ile Teknokent Genel Müdürü Öğr. Gör. Burcu Aydemir ve Teknokent yetkilileri katıldı.

Toplantının Ardından Güzel Sanatlar Fakültesine Ziyaret

Teknokent Yönetim Kurulu üyeleri, gerçekleşen toplantının ardından da Rektör Prof. Dr. İlter Kuş'un eşliğinde Güzel Sanatlar Fakültesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş burada yaptığı değerlendirmede; binada yapılan düzenlemeyle, Güzel Sanatlar Fakültesine geniş kullanım alanlarına sahip bir eğitim binası tahsis edildiğini söylerken, Üniversiteye de Konukevi kazandırıldığını dile getirdi. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, Teknokent Yönetim Kurulu üyelerine ve fakülte binasının hazırlık ve tadilat sürecinde verdikleri destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a da teşekkür etti.