BAÜN’de “Öğrenci-Rektör Buluşmaları”nın Dördüncüsü Yapıldı

Balıkesir Üniversitesi öğrencileri ile Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ve üniversite üst yönetimini buluşturan “Öğrenci-Rektör Buluşmaları” etkinliklerinin dördüncüsü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Şehit Burak Cantürk amfisinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Etkinlikte bir açılış konuşması yapan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, üniversitenin tüm birimlerinin ve tüm öğrencilerinin kendileri için değerli olduğunu hatırlatarak, bu doğrultuda öğrencilerin kendilerine ilettikleri tüm görüş ve önerilerini dikkatle değerlendirdiklerini ifade etti. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’un; beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Turgut Kılıç, Prof. Dr. Mehmet Narlı, Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Hakan Önal ve Genel Sekreter Yardımcısı Mesut Balyemez’le birlikte katıldığı etkinlikte öğrenciler, çeşitli konulardaki görüş, talep ve önerilerini dile getirdiler.

Etkinlik süresince İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesinden gelenlerin çoğunluğunu oluşturduğu öğrencilerin görüş ve önerileriyle ilgili notlar alan Rektör Prof. Dr. İlter Kuş daha sonra tüm öğrencilere programa katılımları için teşekkür etti. Programa katılan öğrenciler de düzenlenen etkinlik nedeniyle duydukları memnuniyeti ifade etti. 2019 yılı Şubat ayında başlayan Öğrenci-Rektör Buluşmaları etkinlikleri daha önce de farklı farklı bölümlerden öğrencilerin katılımıyla Fen-Edebiyat Fakültesi, Necatibey Eğitim Fakültesi ve Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda gerçekleştirilmişti.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü