BAÜN İdari Personeli İçin Resmi Yazışma Eğitimi Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Genel Sekreterliği tarafından, üniversite bünyesinde görev yapan idari personel için resmi yazışma eğitimi gerçekleştirildi. Personel Daire Başkanlığı Koordinasyonunda, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonunda düzenlenen eğitime; üniversite bünyesinde yazı işleri birimlerinde çalışan personel ile idari yöneticiler katıldı.

Eğitim programının açılış konuşmasını Genel Sekreter Yemliha Yanar gerçekleştirdi. Genel Sekreter Yemliha Yanar eğitim programının, resmi yazışma süreçlerinde uygulama birliğinin sağlanması amacıyla düzenlendiğini belirtirken, eğitime katılan ve programın düzenlenmesinde katkıları bulunan personele de teşekkür etti.

Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Durak’ın da yer aldığı programda; Yazı İşleri Şube Müdür V. Ahmet Tekin ve Genel Sekreterlik personeli Tuncay Akbaş, yaptıkları sunumlarda resmi yazışma süreçlerinde uygulama birliğinin sağlanması için önemli husus ve kuralları paylaştı.