Balıkesir Üniversitesinden TÜBİTAK-BİDEB 2210-C Burs Başarısı

Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Moleküler Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı öğrencilerinden Sertap Karabaş’ın yürütücü ve Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Serap Doğan’ın danışman olduğu “Lilium candidum Özütü Yüklenmiş PAA/Selüloz/Hyaluronik Asit İçeren Süper Emici Biyomateryallerin Hazırlanması ve Matriks Metalloproteinazlarin Bağlanma Seviyesinin Araştırılması” başlıklı yüksek lisans tez çalışması, "TÜBİTAK-BİDEB 2210-C Öncelikli Alanlara Yönelik Yurtiçi Yüksek Lisans Burs Programı" kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır. Tez çalışması ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.