BAÜN’de Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Paneli Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Hastanesi bünyesinde bulunan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi (GETAT) tarafından “Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları” başlıklı bir panel düzenlendi. BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe; BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Fatih Satıl, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Volkan Yüksel, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Köroğlu, BAÜN Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahadır Çağlar, Genel Sekreter Yemliha Yanar, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü GETAT Polikliniği Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Ayla Solmaz Avcıkurt’un yaptığı panele; Bursa Uludağ Üniversitesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alis Özçakır, Bigadiç İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Betül Erten ve BAÜN Hastanesi GETAT Biriminden Dr. Öğr. Üyesi Burak Gülcen konuşmacı olarak katıldı.

Açılış konuşmasını GETAT Polikliniği Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Ayla Solmaz Avcıkurt’un yaptığı panelde konuşmacılar tarafından; geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamaları çerçevesinde; homeopati, kupa ve hacamat tedavileri, ozon tedavisi başta olmak üzere çeşitli uygulamalar hakkında katılımcılarla bilgiler paylaşıldı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun da panelistlere teşekkür belgesi takdim ettiği panel, soru cevap bölümü ve kapanış değerlendirmesi ile sona erdi.

BAÜN GETAT Hakkında Bilgi ve Randevu Almak İçin: http://hastane.balikesir.edu.tr/

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü