BAÜN’de 1. Geleneksel Türk Okçuluğu Kupası Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesinde; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu iş birliğinde 1. Geleneksel Türk Okçuluğu Üniversite Kupası müsabakaları düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinliğin açılışına; Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu İl Temsilcisi Mutlu Tanrıkulu ve BAÜN Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Cem Hamzaoğlu da katılarak sporculara başarılar diledi.

Balıkesir Üniversitesi Alparslan Türkeş Spor Kompleksi Okçuluk Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte dereceye girenler madalyalarını; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Volkan Yüksel, Genel Sekreter Yemliha Yanar ve Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Durak’ın da katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde aldı.

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun tüm katılımcıları tebrik ettiği program, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.