BAÜN Türk Halk Müziği Korosundan “Türküler Sevdamız” Konseri

Balıkesir Üniversitesi Türk Halk Müziği Öğrenci ve Personel Korosu tarafından “Türküler Sevdamız” isimli konser programı gerçekleştirildi.

BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazigrt Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Köroğlu, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bayram Şahin ve Genel Sekreter Yemliha Yanar’ın yanısıra akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Konserde Şef Besim Kemal Akalın’ın yönetimindeki Balıkesir Üniversitesi Türk Halk Müziği Öğrenci ve Personel Korosu tarafından Türk Halk Müziği eserlerinden seçilmiş türküler seslendirildi. Konser, koroya çiçek takdimi ile sona erdi.