Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Veteriner Fakültesi akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Feyyaz Kaya’nın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Reproduction in Domestic Animals” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Veteriner Fakültesi akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Feyyaz Kaya ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. İbrahim Taşal, Doç. Dr. Ramazan Yıldız ve Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Bozkurt tarafından ortaya koyulan “The effect of alfalfa supplementation during the peripartum period on udder oedema and fertility in dairy sheep” başlıklı çalışma, “Reproduction in Domestic Animals” dergisinin Şubat 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.