BUBFA’da, 7. Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBFA) Mezun İstihdam Ofisi Koordinatörlüğünce 7. Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi. Öğrenciler ve sektör temsilcilerinin bir araya geldiği 7. Kariyer Günlerine, Doğuş Holdinge bağlı Hospitality & Retail D Resort Ayvalık bünyesindeki yöneticiler katıldı.

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe; BUBFA Dekanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, Dekan Yardımcısı ve BUBFA Mezun İstihdam Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Oğuzhan Dülgaroğlu, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılısında konuşan BUBFA Dekanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, öğrencileri sektör temsilcileriyle buluşturmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, öğrencilere faydalı benzer etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Doğuş Holdinge bağlı Hospitality & Retail D Resort Ayvalık Genel Müdürü Cantekin Kesmen, İnsan Kaynakları Müdürü Zeynep Aslı Akdağ Yiğit, Ön Büro Müdürü Ozan Çilesiz, Ön Büro Müdür Yardımcısı Yiğitcan Uysal, Executive Chef Sacit Erdem Öztürk, Yiyecek-İçecek Müdürü Tahir Tohumcu, İnsan Kaynakları Şefi Merve Gündoğan, Sous Chef Zekai Samet İçöz ve Sous Chef İbrahim Kanap’ın sektörel deneyimlerini öğrencilerle paylaştığı etkinlik, soru-cevap bölümüyle devam etti. İş görüşmelerinin de gerçekleştirildiği etkinlik, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban tarafından konuklara teşekkür belgesi takdimiyle son buldu.