Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Hakan Tavşanlı’nın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “International Journal of Dairy Technology” dergisinde yayınlandı.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Veteriner Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Hakan Tavşanlı, Prof. Dr. O. İrfan İlhak ile Dr. Nisanur Ektik Sezen, Doktora Öğrencileri Tevhide Elif Güner ve Berfin Altundal, tarafından ortaya koyulan "The effect of ultrasound process on lactic acid bacteria, physicochemical and sensory properties of yoghurt, before and after inoculation of starter cultures into milk" başlıklı çalışma, "International Journal of Dairy Technology" dergisinin Şubat 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.