BAÜN Rektörlük Futsal Turnuvasında Kupalar Sahiplerini Buldu

Balıkesir Üniversitesi tarafından düzenlenen Rektörlük Personel Futsal Turnuvası, final müsabakası ile tamamlandı. Centilmenlik içerisinde gerçekleştirilen turnuvanın finalinde, BAÜN Hastanesi ile Rektörlük personel salon futbolu takımları karşılaştı. Burhan Erdayı Spor Salonundaki mücadeleyi kazanan BAÜN Hastanesi Salon Futbolu takımı turnuvayı birincilikle tamamlarken, Rektörlük Salon Futbolu takımı da ikinci oldu. Fen-Edebiyat Fakültesi Salon Futbolu takımı ise turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu da beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile Genel Sekreter Yemliha Yanar ile birlikte turnuvanın final maçını izleyerek, birinci olan BAÜN Hastanesinin kupa ve madalyalarını takdim etti. Rektör Oğurlu, turnuvaya katılan tüm takımları da ve organizasyonda görev alan personeli de tebrik etti.

Turnuva kupa töreni, ikinci ve üçüncü olan takımlara kupa ve madalya takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü