Balıkesir Üniversitesi Hukuk Dergisi Kuruldu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Hukuk Fakültesi tarafından kurulan “Balıkesir Üniversitesi Hukuk Dergisi (BAÜNHD)” DergiPark’ta yerini aldı.

Balıkesir Üniversitesi Hukuk Fakültesi bünyesinde kurulan Balıkesir Üniversitesi Hukuk Dergisi, uluslararası hakemli e-dergi olarak Haziran 2024’te çıkarılacak ilk sayısıyla birlikte yayın hayatına başlayacak. Açık erişimli, akademik ve uluslararası çift taraflı kör hakemli Balıkesir Üniversitesi Hukuk Dergisi’nin, Haziran ve Aralık ayları olmak üzere yılda 2 kez elektronik ortamda yayınlanması planlanırken, yayın dili de Türkçe ve İngilizce olarak belirlendi.

Yayın, bilim ve danışma kurulu, dünyanın ve Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde görev yapan seçkin bilim insanlarından oluşan Balıkesir Üniversitesi Hukuk Dergisi, hukuk alanındaki makale, araştırma makalesi, derleme makalesi, karar incelemesi, eser değerlendirmesi ve çeviri türlerindeki özgün bilimsel çalışmalara yer vermektedir.

Balıkesir Üniversitesi Hukuk Dergisi’ne ulaşmak için; https://dergipark.org.tr/tr/pub/baunhd