BAÜN İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde 5. Lojistik ve Finans Zirvesi Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde,  Balıkesir Üniversitesi IITC Uluslararası Bilgi ve Teknoloji Topluluğu iş birliği ile 5. Lojistik ve Finans Zirvesi düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Şehit Burak Cantürk Amfisinde gerçekleştirilen etkinliğe; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Suat Kara, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

Zirveye konuşmacı olarak katılan UPS Kargo Şirketinden Muhlis Dumanlı, Db Schenker Şirketinden Süheyla Kesgin ve Netlog Lojistik Şirketinden Anıl Ünsal öğrencilere; lojistik ile ilgili yeni yaklaşımlar, şirketlerin işleyiş biçimleri, sektörde dijital teknolojilerin kullanımı ve sektörün geleceği hakkında bilgi verdi.

Etkinlik; katılımcılara plaket ve hediye takdimiyle son buldu.