BAÜN Ortaklığında, Toplumsal Farkındalık Stantı Açıldı

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Balıkesir Kent Konseyi işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında “Toplumsal Farkındalık Etkinliği” düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Toplu Taşıma Merkezi’nde stant açılarak kadınların toplumdaki yerine ve önemine dikkat çekilen etkinliğe, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nurettin Alkan, Balıkesir Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, BAÜN Rektör Yardımcı Prof. Dr. Murat Doğdubay, BAÜN Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Kadem İl Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Gamze Aytekin ve kurum temsilcileri destek verdi.