BAÜN’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Paneli Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Paneli” düzenlendi. BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonunda düzenlenen panele; BAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sibel Ergün, İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Pelin Palas Karaca akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sibel Ergün’ün yaptığı etkinliğe, Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Merve Şahin Can, Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Süheyla Sarıtaş ve Türk Dili Bölümü akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Reyhan Özsarı konuşmacı olarak katıldı.

Program, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt tarafından katılımcılara teşekkür belgesi takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.