Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Necatibey Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Kimya Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Canan Nakiboğlu ile Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Nuri Nakiboğlu’nun da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan uluslararası işbirliği içeren akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Chemistry Education Research and Practice (CERP)” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Necatibey Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Kimya Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Canan Nakiboğlu, Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Nuri Nakiboğlu, State University of Malang akademisyenlerinden Sri Rahayu ve Curtin University akademisyenlerinden David F. Treagust tarafından ortaya koyulan “Exploring senior high-school students’ understanding of electrochemical concepts: patterns of thinking across Turkish and Indonesian contexts” başlıklı çalışma, “Chemistry Education Research and Practice (CERP)” dergisinin Ocak 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi: https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2024/rp/d3rp00124e

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.