İlahiyat Fakültesinde Ramazan Sokağı Açıldı

Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde, Ramazan Sokağı sergisi açıldı. Ramazan ayının gelişini kutlamak amacıyla gerçekleştirilen ve içerisinde çeşitli etkinlikleri barındıran stantlar da bulunan serginin açılışı; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl ve senato üyeleri ile akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı.

İlahiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Özkan’ın eşliğinde sergiyi ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, faaliyette emekleri bulunan öğrencileri ve öğretim üyelerini de tebrik etti.