Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir’den, BAÜN Teknokent’e Ziyaret

Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, Balıkesir Üniversitesi Teknokent’i ziyaret etti. Balıkesir Üniversitesi Rektörü ve Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İlter Kuş’un eşliğinde incelemelerde bulunan Aydemir, daha sonra Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Murat Erhan Balcı ve Teknokent ekibi ile Teknokent’te faaliyetlerine başlayan ilk firmaların temsilcileriyle buluştu.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’la birlikte Kuluçka Merkezindeki girişimci öğrencilerden projeleri hakkında bilgiler alan Aydemir, öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş da Teknokent bünyesinde ilk firmaların ve girişimci öğrencilerin çalışmalarına başlamasının kendileri için memnuniyet verici bir gelişme olduğunu ifade ederken, ziyareti ve destekleri nedeniyle Milletvekili Mutlu Aydemir’e teşekkür etti.