Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, EGEKAF 2020 Toplantısına Katıldı

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde, Ege Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde İzmir’de düzenlenecek olan “Ege Bölgesi Kariyer Fuarı’nın (EGEKAF 2020) tanıtım toplantısına katıldı.

20-21 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı’nın Tanıtım Toplantısı, Ege Üniversitesi Yeni Senato Salonunda yapıldı. Toplantıya Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ve Ege Bölgesi’ndeki 17 Üniversitenin Rektörlerinin yanı sıra İzmir Vali Yardımcısı Barış Demirtaş, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ile İzmir ve Ege Bölgesi’nden oda ve borsaların temsilcileri katıldı. Toplantıda, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı ile ilgili yapılan hazırlıklar ve planlanan organizasyonlar paylaşıldı.