Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’la Salgın Sürecini Değerlendirdi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’ı makamında ziyaret ederek salgın süreci hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede salgınla ilgili ilimizde devam eden süreçte, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekildi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş; “Balıkesir Üniversitesi olarak Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü ile koordinasyonumuz tamdır. Gerek Üniversite Hastanemizin gerekse İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesindeki hastanelerin imkanları ortak bir şekilde kullanılarak salgın süreci en iyi şekilde atlatılacaktır. Sağlık çalışanları ve teknik ekipmanlar göz önünde tutulduğunda koordineli bu çalışma ile aşamayacağımız sorunlar olmayacaktır” ifadelerini kullandı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz da sürecin iş birliği ve koordinasyonla yönetildiğini vurgulayarak ziyareti ve sürece katkıları dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş’a teşekkür etti.