BAÜN’de Ramazan Söyleşileri Programı Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde ilk defa “Ramazan Söyleşileri” programı düzenlendi. Üniversite Rektörlüğü tarafından düzenlenmesine karar verilen program, İlahiyat Fakültesi akademisyenlerinin katılımıyla farklı konu başlıkları altında gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, program nedeniyle yayınladığı mesajında; “Balıkesir Üniversitesi olarak ilk defa gerçekleşen ‘Ramazan Söyleşileri’ programları hayırlı olsun. Rektörlük olarak düzenlenmesini istediğimiz bu programların oluşmasına destek veren İlahiyat Fakültesi hocalarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bayyiğit'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen Ramazan Söyleşileri Programının birinci bölümüne, BAÜN İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve İslam Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Özkan konuk oldu. Programda, “Ramazan'da İnfak ve Yardımlaşma” konusu ele alındı.

Program Üniversitenin resmi youtube kanalında: https://www.youtube.com/watch?v=6hMUIJp3ci0 adresinden izlenebilmektedir.