Valimiz Hasan Şıldak’dan Üniversitemize Ziyaret

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir’deki görevine başlamasının ardından kendisini ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’a iade-i ziyarette bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Turgut Kılıç, Prof. Dr. Mehmet Narlı, Prof. Dr. İbrahim Türkmen ve Genel Sekreter V. Hakan Önal da hazır bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş, Valimiz Hasan Şıldak’a üniversitemiz hakkında bilgiler verirken, ziyareti nedeniyle de teşekkür etti. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak da kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş’a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.