PROJE ADI: EKOLOJİK TARIM TURİZM FAALİYETLERİNE KATILAN ZİYARETÇİLERİN EKOLOJİK ÇİFTLİKLERE YÖNELİK BEKLENTİ VE ALGILARININ TESPİT EDİLMESİ (2017- )
PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ: Doç. Dr. Özlem KÖROĞLU
ARAŞTIRMACILAR: Prof. Dr. Cevdet AVCIKURT
Doç. Dr. Ahmet KÖROĞLU
Yrd. Doç. Dr. Sebahattin KARAMAN
Yrd. Doç. Dr. Mehmet SARIOĞLAN
Yrd. Doç. Dr. Ayla SOLMAZ AVCIKURT
Arş. Gör. Cemali BUZLUKÇU
Arş. Gör. Musa OFLAZ
Arş. Gör. Hasret ULUSOY YILDIRIM
PROJE ADI: İKİNCİL KONUT SAHİPLİĞİNDE İTME VE ÇEKME FAKTÖRLERİ: EDREMİT ÖRNEĞİ (2017- )
PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ: Prof. Dr. Cevdet AVCIKURT
ARAŞTIRMACILAR: Doç. Dr. Ahmet KÖROĞLU
Doç. Dr. Sebahattin KARAMAN
Yrd. Doç. Dr. Mehmet SARIOĞLAN
Arş. Gör. Cemali BUZLUKÇU
Arş. Gör. Musa OFLAZ
Arş. Gör. Talha Serdar SEZEN
PROJE ADI: YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TEDARİKÇİ SEÇİMİNDE OPTİMİZASYON MODELİ OLARAK DEMATEL YÖNTEMİNİN UYGULANABİLİRLİĞİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA (2017- )
PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ: Yrd. Doç. Dr. Mehmet SARIOĞLAN
ARAŞTIRMACILAR: Prof. Dr. Cevdet AVCIKURT
PROJE ADI: YABANCI TURİSTLERİN DESTİNASYON TERCİHLERİNDE HELAL GASTRONOMİ KONSEPTİNİN ÖNEMİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ: Yrd. Doç. Dr. Mehmet SARIOĞLAN
ARAŞTIRMACILAR: Prof. Dr. Cevdet AVCIKURT
Doç. Dr. Ahmet KÖROĞLU
Doç. Dr. Sebahattin KARAMAN
Arş. Gör. Musa OFLAZ
Arş. Gör. Talha Serdar SEZEN
PROJE ADI: YAYGIN GASTRONOMİ EĞİTİMİNDE ARZ VE TALEP ETKİLEŞİMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA(2016- )
PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ: Yrd. Doç. Dr. Mehmet SARIOĞLAN
ARAŞTIRMACILAR: Prof. Dr. Cevdet AVCIKURT
PROJE ADI: YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ SCOR MODEL’NİN UYGULANABİLİRLİĞİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA (2016- )
PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ: Yrd. Doç. Dr. Mehmet SARIOĞLAN
ARAŞTIRMACILAR: Prof. Dr. Cevdet AVCIKURT