Ayvalık MYO’da Mezuniyet Sevinci
  • 2024-05-30

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Ayvalık Meslek Yüksekokulunda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. Meslek Yüksekokulumuz bahçesinde düzenlenen törene, Ayvalık Kaymakamı Hasan YAMAN, Ayvalık Garnizon Komutanı Personel Albay Hüseyin AYDIN, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut ERGİN, Ayvalık Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Binbaşı Onur ŞEN, Ayvalık İlçe 2. Sınıf Emniyet Müdürü İlhan ÇAKIR, İlçe Jandarma komutanı Binbaşı Onur YAKAN, Ayvalık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yakup DİNÇ akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende öğrenciler adına Burcu ALDEMİR bir konuşma yaptı. Ayvalık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Yakup DİNÇ’ te yaptığı konuşma ile öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut ERGİN’ de törende bir konuşma yaparak mezunları başarılarından dolayı kutlarken, öğretim elemanlarına ve öğrenci velilerine de öğrenciler üzerindeki emekleri için teşekkür etti.

Ayvalık Kaymakamı Hasan YAMAN’ da törende yaptığı konuşma ile adeta kendi öğrencilik yıllarına gittiğini belirtirken mezunlarımıza yeni hayatlarında başarılar dilerken, öğretim elemanlarına ve öğrenci velilerine de öğrenciler üzerindeki emekleri için teşekkür etti.

Ayvalık Kaymakamı Hasan YAMAN, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr. Yakup DİNÇ ve öğrenciler adına Burcu ALDEMİR’ i kürsüye davet ederek mezuniyet pastası kesildi.

Tören, dereceye giren öğrenciler ile mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi.

Adres

Sahilkent Mah. Vatan Cad. No:2/A Adliye Yanı AYVALIK/BALIKESİR

İletişim

266 331 3102 - 266 331 4484
ayvalik@balikesir.edu.tr

Bizi Takip Edin: