2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı (II. Öğretim) Tezsiz Yüksek Lisans Programı Değerlendirme Sonuçları
  • 2024-07-08

İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı (II. Öğretim) Tezsiz Yüksek Lisans Programına kesin kayıt hakkı kazanan aday öğrencilerimiz;

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı (II. Öğretim) Tezsiz Yüksek Lisans başvuru sonuçları Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden açıklanmıştır. Adaylar sonuçlar için başvuru esnasında  kullandıkları e-posta ve şifre ile,

https://obs.balikesir.edu.tr/oibs/ina_app/ 

internet adresine bakılabilir. (OBS sisteminde Kayıt Yapabilme Durumu; Asıl olarak kesin kayıt hakkı kazananlar için "Yerleşti", yedek olarak kesin kayıt hakkı kazananlar için "Yedek" olarak görünmektedir.)

Adaylara farklı bir kanal üzerinden duyuru yapılmayacaktır.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenim ücretinin (15.000 TL) öğrenci numası ile Halk Bankasına yatırılması gerekmektedir. (Öğrenim Katkı Payı Halk Bankası şubelerinden, ATM’lerinden ve Halk Bankası internet şubesinden yatırılabilir.)

Öğrenim katkı ücretinin yatırılması esnasında doğru öğrenci numarası girildiğinden mutlaka emin olunmalıdır. 

Adaylar öğrenci numaralarını https://obs.balikesir.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx adresinden öğrenebilirler.

http://www.balikesir.edu.tr/bau_yonetim/yukleme/birim/32/onemli_duyuru.gif Kesin kayıtlar çevrimiçi gerçekleştirilecektir. Öğrenim ücretini yatıran adayların sistemde (OBS başvuru ekranı) “Başvuru Onay (Kabul Ediyorum)” metni ve taahhüt metnini onaylaması gerekmektedir.

Kesin Kayıt Tarihleri: 09-17 Temmuz 2024

Yedek Kontenjan Kayıtları: 18-19 Temmuz 2024

 Web sayfamızdan ders kayıtları ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır.

"Başvuru Onay" işlemini kabul eden adayların durumları incelenip, eksik belge bulunması durumunda adaya e-mail ile bilgilendirme yapılacaktır.

-  Belge teslimi için enstitümüze gelinmemesi önemle rica olunur.

- Kesin kayıt sürecinde teknik problem yaşayan aday başvurduğu program ve yaşadığı soruna ilişkin sistem uyarı mesajını da (ekran görüntüsü) ekleyerek baufbe@balikesir.edu.tr adresine yönlendirmeniz halinde kısa sürede dönüş sağlanacaktır.

http://www.balikesir.edu.tr/upload/202102241119/images/6f8b22b509.gifSüresi içinde onaylanmayan başvurular dikkate alınamayacaktır.

ÖNEMLİ DUYURU: Gerçeğe aykırı/yanlış beyanda bulunanlar ile belgelerinde noksanlık  ve/veya tahrifat olan,  anabilim dalının ölçütlerini karşılamayan belgelerle yapılan kayıtlar  hangi aşamada olursa olsun değerlendirme dışı bırakılacaktır.

Adres

Balıkesir Üniversitesi Rektörlük Binası, Fen Bilimleri Enstitüsü, 4. Kat Çağış Yerleşkesi / Balıkesir

İletişim

(0266) - 612 14 00
baufbe@balikesir.edu.tr

Bizi Takip Edin: