Fakültemiz Öğrencilerinin Diğer Üniversitelerden Yaz Öğretiminde Ders Almak İçin Yapması Gerekenler
  • 2024-07-04

Fakültemiz bünyesinde Yaz öğretimi için açılacak ders bulunmamaktadır.

Fakültemiz Öğrencilerinin Diğer Üniversitelerden Yaz Öğretiminde Ders Almak İçin Yapması Gerekenler.

Yaz Öğretiminde başka Üniversitelerden Ders Almak İsteyen Öğrencilerimizin aşağıda belirtilen süreci takip etmeleri gerekmektedir.

Başka Üniversiteden Ders Almak için dilekçe doldurup imzalamak.

Dilekçeyi Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna ulaştırmak.

(Dilekçeye buradan ulaşabilirsiniz.)

Yaz Öğretiminde Başka Üniversitelerden Ders Almak İsteyen Öğrencilerin Başvuru Süreci

1- Öğrenci ders alma talebi ile ilgili dilekçeyi gerekli yerlerin tamamı doldurularak ve imzaları tamamlanmış bir şekilde Öğrenci İşleri Bürosuna ulaştırır.

2- İlgili Bölüm Başkanı dersin dönem uygunluğunu ve ders içeriklerini kontrol eder.

3- Ders içerikleri uygun bulunursa İlgili Bölüm Başkanı öğrenciye başka bir üniversitede yaz okulu alabileceğinin bilgisini verir (mail yoluyla) ve onaylar. Onaylanan dilekçeleri Dekanlığa teslim eder.

4- Ders içerikleri uygun bulunmazsa İlgili Bölüm Başkanı öğrenciye başka bir üniversitede yaz okulu alamayacağının bilgisini verir. (mail yoluyla)