Öğrencilerimiz için EGE Tarımsal Araştırma Enstitüsü'ne teknik gezi düzenlenmiştir.

Yüksekokul Müdürlüğümüz tarafından Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı öğrencilerine, Öğr.Gör. Dr. Cenk PAŞA'nın rehberliği ve danışmanlığında EGE Tarımsal Araştırma Enstitüsü'ne teknik bir gezi düzenlenmiştir. Geziye, öğrencilerimizle birlikte Kimya Teknolojisi Bölümü'nden Öğr.Gör. Dr. Alper YARDAN da eşlik etmiştir. Etkinlik sırasında ilgili personeller tarafından Enstitü'nün faaliyetleri tanıtılmış; Biyoçeşitlilik ve Genetik Kaynakları Bölümü, Ulusal Tohum Gen Bankası, Tahıl Pas Hastalıkları Araştırma Merkezi, CIMMYT sera ve laboratuvarları gezilmiş ve öğrencilerimize yürütülen çalışmalar hakkında değerli bilgiler verilmiştir. Öğrencilerimize teknik ve uygulamalı bilgileri sunan EGE Tarımsal Araştırma Enstitüsü Personeline, öğrencilerimize rehberlik eden Dr. Cenk PAŞA ve Dr. Alper YARDAN’  a ayrıca öğrencilerimize gezi için gerekli imkanları sağlayan BAÜN Rektörü Sayın Prof.Dr. Yücel OĞURLU’ ya  Müdürlüğümüz adına  teşekkür ediyoruz.

İskele Mah.Atatürk_5 Cad. No:85, P.K. 10870 Altınoluk/Edremit/Balıkesir

altinolukmyo@balikesir.edu.tr