Meslek Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerinden Teknik Gezi

Ayvalık Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri, 15 Mayıs 2024 tarihinde Grand Temizel Otel'e düzenlenen teknik gezi ile teorik bilgilerini pratikte görme fırsatı buldular. Teknik geziye dersin hocası Öğr. Gör. Gözde Nur COŞKUN KAYA ve Ayvalık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hayri TAŞKIR da katılarak öğrencilerimize rehberlik etti.  Mutfak Hizmetleri dersi kapsamında gerçekleştirilen bu gezi, öğrencilerimizin yerinde gözlem yaparak sektöre dair önemli bilgiler edinmelerini sağladı. Öğrenciler, otelin departman müdürleri ile birebir söyleşiler gerçekleştirerek kariyer planlaması ve sektörün dinamikleri hakkında derinlemesine bilgi sahibi oldular. Bu tür uygulamalı deneyimler, öğrencilerimizin mesleki gelişimine büyük katkı sağlamaktadır.

Sahilkent Mah. Vatan Cad. No:2/A Adliye Yanı AYVALIK/BALIKESİR

266 331 3102 - 266 331 4484