Genç Beyinler Yeni Fikirler (GBYF) Proje Yarışmasına Katıldık

Balıkesir Üniversitesi, İzmir'de Bitirme Projesi Yarışmasında Temsil Edildi

18 Mayıs'ta İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ege Bölgesi üniversitelerinin Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerinin katıldığı Genç Beyinler Yeni Fikirler bitirme projesi yarışmasına, Balıkesir Üniversitesi'ni temsilen Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri ve EBST topluluğu ortak katılım sağladı. Bu etkinlikte, farklı üniversitelerden öğretim üyeleri, öğrenciler ve bilişim alanında faaliyet gösteren firmalar ile değerli bağlantılar kuruldu. Sunum yapan öğrencilerimiz, iş ve staj teklifleri alarak büyük bir başarıya imza attılar. Balıkesir Üniversitesi, bu yarışmada başarılı bir şekilde temsil edildi. Etkinlik boyunca, öğrencilerimizin yenilikçi projeleri büyük ilgi gördü ve üniversitemizin İzmir'de gururla temsil edilmesine vesile oldu.

Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ek Bina Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 10145 Çağış Kampüsü, BALIKESİR / TÜRKİYE

+90 266 612 1194
ceng@balikesir.edu.tr