Erasmus + 2022 AB Proje Yılı Öğrenci Staj Hareketliliği İlanı

• 2023-05-24

Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği 2022 AB Sözleşme Yılı başvuruları başlamıştır. Başvurular e-devlet sistemi üzerinden online olarak https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/giris?returnUrl=%2F linki üzerinden gerçekleştirilecektir. ( bkz: Balıkesir Üniversitesi Erasmus + 2022 AB Proje Yılı Öğrenci Staj Hareketliliği İlanı)

Başvurular için son tarih 12.06.2023 olarak belirlenmiştir. Lütfen ilan detayları ve başvuru takvimi için linki inceleyiniz: Tıklayınız

Önemli not: Başvuru yaparken yabancı dil belgesi eklemek zorunludur. Bu başvuru için ÖSYM tarafından yapılmış olan yabancı dil sınavlarının ve YÖKDİL'in yanı sıra Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 02.06.2023 tarihinde yüz yüze yapılacak olan Merkezi Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavının sonucu da kullanılabilecektir. Staj hareketliliğine başvuracak öğrencilerimize önemle duyurulur.