Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenlerinin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Rendiconti Lincei. Scienze Fisiche e Naturali” dergisinde yayınlandı.
BAÜN Edremit Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Tuba Öncül Abacıgil, Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Mustafa Kıralan ile Prof. Dr. Mohamed Fawzy Ramadan (UQU, Faculty of Applied Medical Sciences, Department of Clinical Nutrition) tarafından ortaya konulan “Quality parameters of olive oils at diferent ripening periods as afected by olive fruit fy infestation and olive anthracnose” başlıklı çalışma “Rendiconti Lincei. Scienze Fisiche e Naturali” dergisinin Mart 2023 sayısında yayımlandı.
Makale bağlantı adresi: https://rdcu.be/c8f1k
Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Teknoloji Transfer Ofisi BAP (Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi) Kalite Koordinatörlüğü Harcama Birimleri Mali İşlemler Rehberi EBYS Yardım BAÜN Rehber BAÜN Öğrenci E-posta Dilek & Önerileriniz Laboratuvar Alt Yapısı İnternet Erişim Portalı Akıllı Kart Merkezi Uygulama Oteli BAÜN Spor Kulübü Resmi İlan Portalı