Rektör Oğurlu, Şampiyon Beton Kano Takımıyla Buluştu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, üst üste ikinci kez Türkiye Şampiyonu olan ve BAÜN Botanik Bahçesi Göletinde gösteri performansı gerçekleştiren BAÜN Beton Kano Takımı üyeleri ile buluştu.

20-21 Mayıs tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesinde düzenlenen 2023 Beton Kano Yarışmasında Türkiye şampiyonu olan BAÜN Beton Kano Takımı, yarıştıkları Adam & Venus adlı kano ile Çağış Yerleşkesinde, Botanik Bahçesi Göletinde gösteri performansı gerçekleştirdi. BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu da başarılarından dolayı bir kez daha tebrik ettiği takım üyesi öğrencilerin gösteri performanslarını izledi.

Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden Arş. Gör. Dr. Erkan Töre’nin danışmanlığını üstlendiği takım üyesi öğrenciler de Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederken, yeni hedeflerinin Almanya’da düzenlenecek uluslararası Beton Kano Yarışmasında Türkiye’yi bir kez daha başarıyla temsil etmek olduğunu dile getirdiler.