BAÜN Veteriner Fakültesinde Mezuniyet Poster Sunum Sergisi Açıldı

Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesinden 2022-2023 eğitim-öğretim yılında mezun olacak öğrencilerin, danışman öğretim üyeleri ile birlikte hazırladıkları poster sunum çalışmaları kapsamında poster sunum sergisi açıldı. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu da beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile birlikte poster sunum sergisini ziyaret etti.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Karahan’ın eşlik ettiği Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, poster sunumları hazırlayan öğrenciler ile görüşerek, gerçekleştirdikleri çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aldı. Üniversite yönetimi olarak öğrencilerin akademik çalışmalarını da desteklediklerini ve yakından takip ettiklerini vurgulayan Rektör Oğurlu, çalışmaları dolayısıyla mezun olacak öğrencileri ve öğrencilere rehberlik eden öğretim üyelerini de tebrik etti.

Etkinlik, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun öğrenciler ve fakülte akademik ve idari personeli ile hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. Mezuniyet poster sunum sergisi, 9 Haziran tarihine kadar açık olacak.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü