BAÜN Sağlık Bilimleri Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Sağlık Bilimleri Fakültesinde 2022-2023 eğitim-öğretim yılı mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonunda düzenlenen törene, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Fatih Satıl, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Funda Gülcü Bulmuş, senato üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende öğrenciler adına Fakülte Birincisi Ayşenur Arık bir konuşma yaptı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Funda gülcü Bulmuş da yaptığı konuşma ile öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu da törende bir konuşma yaparak mezunları başarılarından dolayı kutlarken, öğretim elemanlarına ve öğrenci velilerine de öğrenciler üzerindeki emekleri için teşekkür etti. Rektör Oğurlu öğrencilere tavsiyelerde de bulunurken; “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır düşüncesine ve inancına sahibiz. İnsanlara faydalı olmak, insanlara hizmet etmek en değerli işlerden birisidir. Mezun olan ebelerimiz, hemşirelerimiz de sağlık ordusu içerisinde, bu değerli hizmeti, halka hizmeti sunmuş olacaklar” şeklinde konuştu.  

Tören, dereceye giren öğrenciler ile mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından, mezuniyet kütüğüne dönem isimlerinin çakılması, mezuniyet andının okunması ve keplerin atılmasıyla sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü