Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenlerinden Prof. Dr. Sibel Yağcı ile Mersin Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Aylin Altan’ın imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “Food Chemistry” dergisinde yayınlandı.
BAÜN Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Sibel Yağcı ile Mersin Üniversitesi akademisyenlerinden akademisyenlerinden Prof. Dr. Aylin Altan tarafından ortaya koyulan “Physicochemical characteristics and structural changes of fermented faba bean extrudates prepared by twin-screw extrusion” başlıklı çalışma, “Food Chemistry” dergisinin Haziran 2023 sayısında yayınlandı.
Makale bağlantı adresi: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814623001188?via%3Dihub
Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Teknoloji Transfer Ofisi BAP (Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi) Kalite Koordinatörlüğü Harcama Birimleri Mali İşlemler Rehberi EBYS Yardım BAÜN Rehber BAÜN Öğrenci E-posta Dilek & Önerileriniz Laboratuvar Alt Yapısı İnternet Erişim Portalı Akıllı Kart Merkezi Uygulama Oteli BAÜN Spor Kulübü Resmi İlan Portalı