Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenlerinden Prof. Dr. Sibel Yağcı ile Mersin Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Aylin Altan’ın imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “Food Chemistry” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Sibel Yağcı ile Mersin Üniversitesi akademisyenlerinden akademisyenlerinden  Prof. Dr. Aylin Altan tarafından ortaya koyulan “Physicochemical characteristics and structural changes of fermented faba bean extrudates prepared by twin-screw extrusion” başlıklı çalışma, “Food Chemistry” dergisinin Haziran 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814623001188?via%3Dihub

 

 Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü