Erasmus Etkinliği: “B. Suits’s ‘The Grasshopper' as the Milestone in the Philosophy of Games” Semineri

05.07.2023 tarihinde 11:00-12:30 saatleri arasında bölümümüzde Erasmus+ program kapsamında Dr. Filip Kobiela tarafından “B. Suits’s ‘The Grasshopper' as the Milestone in the Philosophy of Games” başlıklı seminer gerçekleştirildi. 2009 yılında Jagiellonian University’den felsefe doktorasını alan Kobiela'nın uzmanlık alanları arasında ontoloji, oyun felsefesi, mantık, analitik felsefe yer almaktadır. Kendisi şu an Polonya University of Physical Education’da çalışmaktadır.

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Fahri Çakı’nın kendisini tanıtmasının ardından Dr. Filip Kobiela sunumunu başladı. Kobiela sunumunda Johan Huizinga, Roger Caillois, Bernard Suits ve Ludwig Wittgenstein’nin görüşlerine yer verdikten sonra Bernard Suits’in teorisi odağında bir saatlik sunum yaptı. Öğretim üyelerimizden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından kendisine Prof. Dr. Fahri Çakı tarafından sertifika verildi. Etkinliğe katılan öğretim üyelerimize teşekkür ederiz.