BAÜN’ de, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Gününde Özel Program

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü programı kapsamında, Cumhuriyetimizin 100. Yılında "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Özel Konseri"  BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonu'nda, gerçekleştirildi.

Bakım Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Balıkesir Üniversitesi ortaklığında gerçekleştirilen konsere ilgi yoğun oldu.

Bando Albay Tarık Tal ve Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenlerinden Doç. Dr. H. Hakan Okay’ın koordinatörlüğünde, Orkestra şefliğini Bando Albay Murat Keskin’in, Koro şefliğini de Doç. Dr. Barış Kardeş’in üstlendiği konserde; Bakım Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı personeli, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı personeli ile Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinden oluşan koro, anlatıcılar Bkm. Tğm. Yasemin Çetinkaya ve Bkm. Tğm. Yasin Emre Köksal ile birlikte sahne aldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Çanakkale Deniz Savaşları'nın seyrini değiştiren Balıkesir Havranlı Seyit Onbaşı'nın buluşmalarından esinlenilen "Sağol Atam" adlı kısa filmin gösterimiyle başlayan etkinliğe; İl Jandarma Komutanı Tüm. General Nurettin Alkan, Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanı Tuğgeneral İsmail Analı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Şenol Çelik, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay’ın yanı sıra protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü