BAÜN’de, “Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü” Etkinliği Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Balıkesir KADEM iş birliğiyle, Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü etkinliği düzenlendi.

BAÜN Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gamze Aytekin’in eşlik ettiği etkinlikte; Balıklı Ortaokulunda öğrenim gören kız öğrenciler ve Balıkesir İl Çocuk Hakları Komitesi öğrencileri, Balıkesir Üniversite İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Veteriner Fakültesinde yer alan laboratuvarları ziyaret ederek, akademisyenlerden bilgi aldı.