Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Veteriner Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü Doğum ve Jinekoloji Anabilim Dalı akademisyenlerinden Doç. Dr. Barış Güner’in de içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q1 ölçeğindeki “Agriculture” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. Barış Güner, Doç. Dr. İhsan Kısadere, Araş. Gör. Buse Öztürk ile Doktora Öğrencileri Tevhide Elif Güner ve Aslıhan Ayalp Erkan, Bursa Uludağ Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Abdulkadir Keskin, Prof. Dr. Serpil Kahya Demirbilek ve University of Veterinary Medicine and Pharmacy akademisyenlerinden Doç. Dr. Zigo Frantisek tarafından ortaya koyulan “Efficacy of Intravaginal Lactic Acid Bacteria, Cell-Free Supernatant, or Enrofloxacin on Vaginitis and Fertility in Ewes Synchronized with Progesterone-Based Protocol” başlıklı çalışma, “Agriculture” dergisinin Nisan 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.