BAÜN’de “Yapay Zeka Destekli Nitel Veri Analizi” Semineri Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Turizm Araştırma ve Uygulama Merkezi ile İstar Araştırma, Eğitim Danışmanlık şirketi iş birliğinde “MAXQDA ile Yapay Zeka Destekli Nitel Veri Analizi” konulu seminer düzenlendi.

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Salonundaki etkinliğe farklı alanlardan çok sayıda akademisyen ve lisansüstü öğrenci katılım gösterdi. İstar Araştırma, Eğitim Danışmanlık şirketi kurucu ortağı Fırat Yılmaz’ın konuşmacı olduğu etkinlikte, nitel araştırma yöntemleri kapsamında yapay zeka destekli nitel veri analizleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

Etkinlik sonunda Turizm Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gülay Özdemir Yılmaz tarafından İstar Araştırma, Eğitim Danışmanlık ortakları Fırat Yılmaz ve Murat Bayazıt'a teşekkür belgesi takdim edildi.