Balıkesir Üniversitesi ile Gazi Üniversitesi Arasında Çevrimiçi Kurumsal Akreditasyon Deneyim Paylaşım Toplantısı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) ile Gazi Üniversitesi arasında Kurumsal Akreditasyon Deneyim Paylaşım Toplantısı gerçekleştirildi. Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay ile Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır 'ın başkanlığında çevrimiçi gerçekleştirilen toplantıda; Balıkesir Üniversitesi Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Nuray Gedik, Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kadriye Ergün, Gazi Üniversitesi Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül Durmuş Şenyapar ve Kurumsal Veri Yönetimi Koordinatörü Prof. Dr. Fatih Emre Boran ile Kalite Koordinatörlüğü personelleri yer aldı.

Gazi Üniversitesinin kurumsal veri yönetimi sistemi ve süreçlerinin gelişiminin aktarıldığı toplantı, edinilen tecrübelerin sürekli iyileştirme süreçlerini desteklemesi amacıyla takip eden süreçlerde de paylaşılması temennileriyle sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü